Werkzaamheden aan uw dakgoten in Heerenveen

De dakgoot is een klein, maar essentieel onderdeel van uw dak. Deze goot zorgt er namelijk voor dat al het regenwater netjes wordt afgevoerd en in de regenpijp terechtkomt. Een goede afvoer van water en vuil is belangrijk om uw totale dakbedekking in goede staat te houden. Dakcentrum Wolvega B.V. voert een totaalpakket aan werkzaamheden op en aan het dak uit. Daar hoort dus ook het onderhouden, repareren, reinigen en plaatsen van dakgoten bij.

Advies op maat

Er is bij de aanschaf van dakgoten volop keuze uit verschillende vormen en materialen. Zo is de traditionele rechthoekige zinken dakgoot al lang niet meer de norm. Aluminium, kunststof en koperen dakgoten hebben allemaal specifieke voordelen. Informeer voordat u nieuwe goten aanschaft eerst bij een vakman wat voor uw situatie de beste oplossing is. Dakcentrum Wolvega B.V. voorziet u graag van advies en kan u eventueel van dienst zijn met plaatsing van dakgoten in Heerenveen.

Dakgoot reparatie

Vuil is de grootste vijand van uw dakgoot. Vooral in de herfst kunnen bladeren zich snel ophopen in de goot. Dit zorgt na verloop van tijd voor verstopping en misschien zelfs lekkage in het dak. Het water kan geen kant op en zoekt een uitweg door kwetsbare delen van uw dak. Dergelijke problemen kunnen voorkomen worden met regelmatige reiniging en onderhoud van uw dakgoten. Wanneer lekkage of rotting optreedt kan Dakcentrum Wolvega B.V. voor u in actie komen met dakgoot reparatie. Ook scheurtjes in uw dakgoten repareren wij direct.

Oude dakgoot vervangen

Verkeren uw dakgoten in zo’n slechte staat dat vervangen geen optie meer is? Dan kunnen wij uw dakgoot vervangen door een nieuwe goot naar keuze. In sommige gevallen loont het ook om een beschadigde dakgoot te vernieuwen in plaats van te repareren. U kunt dan kiezen voor een exemplaar van een duurzamer materiaal.

Informeer naar de mogelijkheden via 0561 - 72 83 00 of neem online contact met ons op.