Stormschade aan uw dak in Heerenveen?

De meeste daken kunnen wel tegen een stootje. Toch zorgen extreme weersomstandigheden soms voor schade aan uw dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan dakpannen die los komen te liggen door harde windstoten. Na een storm is het dan ook verstandig om te inventariseren hoe uw dak erbij ligt. Losse dakpannen of gescheurde dakbedekking maken uw woning namelijk erg kwetsbaar. Het kan in ons land zo nu en dan ontzettend hard waaien en regenen. Zorg dat uw dak voor én na een storm bestand is tegen het weer. Laat stormschade aan uw dak in Heerenveen direct repareren!

Dakinspectie na stormschade

In sommige gevallen kunt u stormschade zelf oplossen. Leg dakpannen die los liggen terug op hun plek en zorg ook dat uw waterafvoer vrij is van bladeren. Zo is uw dak weer beschermd en kunnen vuil en regen gemakkelijk afgevoerd worden.

De beste en veiligste optie is natuurlijk het inschakelen van een professionele dakdekker. Een vakman heeft het juiste gereedschap in huis en kan zonder gevaar het dak op. Bovendien zal een vakkundig oog uw dak het beste kunnen inspecteren. Eventuele reparaties van stormschade worden bij een inspectie direct uitgevoerd.

Uw dakdekker inschakelen na storm

Heeft er een flinke storm gewoed na liggen de dakpannen los op uw dak? Of vermoedt u na noodweer schade aan de dakbedekking van uw woning in Heerenveen? Schakel dan Dakcentrum Wolvega B.V. in voor inspectie of reparatie van uw stormschade. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website, en telefonisch via 0561 - 72 83 00. Bel ons direct voor een afspraak!