Dakisolatie in Heerenveen

U zult versteld staan van de voordelen die dakisolatie met zich meebrengt. Hieronder hebben wij de voordelen voor u op een rijtje gezet. Dakisolatie in Heerenveen laat u uitvoeren door een ervaren dakdekker in Heerenveen. Onze dakdekker helpt u graag. U kunt ons bereiken op 0561 - 72 83 00. Onze dakspecialist vertelt u alles over isolatie van uw dak en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op.

Dakisolatie: de voordelen

Mensen kiezen vooral voor dakisolatie, omdat het kostenbesparend is. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. De gasprijs verandert natuurlijk altijd, dus op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog wat gaan rekenen. Daarnaast heeft dakisolatie nog de volgende voordelen:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • Omdat u minder gas nodig heeft om uw huis warm te houden komt er ook minder koolstofdioxide in de lucht. Dit is weer goed voor het milieu.
  • Het heeft een positief effect op de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Heerenveen laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. U kunt de kosten drukken door aanspraak te maken op eventuele subsidies. Deze kunnen tot 30% van de kosten dekken. Lees u goed in over deze subsidies. U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Heerenveen laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Wanneer u uw schuine dak snel wilt isoleren kunt u dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen. Hierdoor hoeft de dakbedekking niet van uw dak gehaald te worden. In plaats van dakisolatie kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Er worden dan isolatieplaten op de vloer gelegd of er wordt isolatiemateriaal tussen de balken aangebracht.

Dakisolatie buitenzijde

Wilt u een snelle en makkelijke isolatie van uw platte dak, dan kunt u voor dakisolatie aan de buitenzijde gaan. Dit is wel minder isolerend dan aan de binnenzijde. Dakisolatie aan de buitenzijde van uw schuine dak is een effectieve manier om uw dak te isoleren. De dakpannen gaan eraf, het isolatiemateriaal erop en de dakpannen er weer overheen. Er kan ook purschuim of ander isolatiemateriaal zoals termoparels onder de dakpannen worden gespoten. Dit is een snelle isolatie oplossing, maar is wel minder effectief.

Dakisolatie Heerenveen door Dakcentrum Wolvega B.V. laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Eerst iets meer informatie en dan een afspraak maken? Twijfel niet en bel direct naar 0561 - 72 83 00 of maak een afspraak via ons contactformulier.